onsdag 5 oktober 2011

Otrohet eller omväxling?

Oj, vad länge sedan det var som jag skrev något här!
Jag har som ni kanske förstått av Mrs. inlägg, varit ute på vift eller vad man ska kalla det.

Men innan jag utvecklar mej lite mer om det, ska jag förklara lite vad jag tycker och tänker.
Min älskade fru har (som vanligt) rätt i det mesta hon skrev.

Ja, jag blev hemskt smickrad av M:s (Den bokstaven har inget med tjejen i fråga att göra, men vi kallar henne så.) lite oskyldiga närmanden. När det övergick i lite mer "skyldiga närmanden", förändrades känslorna.
Från att ha varit lite kul, till en känsla av att "fan, det skulle nog inte vara helt fel."
Sedan övergick det mer i en känsla av jakt, det var lite spännande, lite förbjudet. Men jag hade fortfarande inte klivit över "gränsen"!

Nej, Jag är inte så pigg på att Mrs. skulle träffa en annan man, eller ett par för den delen.
Samtidigt känner jag mej väldigt kluven, vad är skillnaden, om jag träffar en annan kvinna, varför skulle inte Mrs. kunna träffa en man eller ett par? Kanske i framtiden.... Men jag tror att chansen att hon skulle träffa ett par är större  än att jag skulle göra det. Vi har ju provat att ha sex med ett annat par, och det var inget för mej kan jag säga! (fast lite kul var det, tror att det var mycket personkemin som inte stämde)
Däremot skulle jag inte ha något alls mot att hon skulle träffa en kvinna. helst en singelkvinna, nu vet jag att det inte direkt växer singelkvinnor med den läggningen på träd i vår umgängeskrets.

Nu tillbaka till mitt lilla "snedsteg".

Vi hade bestämt att jag skulle komma hem till "M" och prata och lyssna på musik. Jag kände mej riktigt taggad och förväntansfull på något vis. När jag kom hade hon hällt upp vin, och vi satt i soffan och pratade.
Efter en bra stund och ganska mycket vin, började det hetta till ordentligt. Det var då känslan av att jag var otrogen började smyga sej på. Det ena ledde till det andra och vi hamnade i sovrummet. Kläderna hade delvis försvunnit redan i soffan, men nu hade jag en naken kvinna i sängen. Vi hånglade och tog på varandra, men när det var dags för själva akten, kändes det inte riktigt rätt. Det var liksom för planerat. Eftersom jag och Mrs. har ett ganska fullspäckat schema måste det till planering, och innan den här kvällen hade det planerats en hel del. Jag tror att mina förväntningar hade hunnit växa sej skyhöga, och när samvetet gjorde sej påmint var det kört, rent ut sagt! Så det blev inte så roligt som jag hade trott.

Jag kunde inte låta bli att tänka på Mrs. och jag var nog lite osäker på hur hon skulle reagera. Därför var det en ganska skamsen Mr. som vände kosan hemåt.

Efter det har det liksom inte riktigt blivit något mer, Vi träffades en gång till en vecka senare men det blev heller inte rätt av andra anledningar.  Vi hade sex, men det var liksom något som fattades.


Jag vet inte vad det beror på men, Mrs. och jag hade ett förträffligt sexliv under dom här veckorna.
Så min egen lilla utvärdering av det hela är: Gräset är inte grönare på andra sidan. men omväxling förnöjer!

Nu har det varit lite lugnare på den fronten ett tag, men jag hoppas på en ändring där snart!
Skulle vara lite kul med ett gemensamt äventyr, vi har pratat om det men det är inte så lätt!



 Inget för mej! ? !

Oj, det blev nog lite förvirrat, men jag har äntligen fått ner det jag tänker och känner på tangenterna, så det får duga så!
(Ni kan ju tänka er hur förvirrad jag är, om det här är en redigerad version!)  ;)

Jag hoppas att jag kommer att blogga mer snart.

Mr.X
Måste nog kasta in ett litet förtydligande här! Jag har inte varit otrogen mot Mrs. Jag har varit ärlig mot henne hela tiden och skulle inte kunna smyga bakom hennes rygg!Hon har vetat om allt och godkänt innan jag träffat "M".

4 kommentarer:

  1. Håller med dig gräset är definitivt inte grönare på andra sidan! En del ska skatta sig lyckliga att de har de nästintill perfekta fårhållandet eller partnern osv... bra skrivet av dig!

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas också på mer bloggande snart

    SvaraRadera
  3. Mycket bra inlägg, jag har följt din blogg i flera månader nu och måste säga att det är en av dom bättre.

    SvaraRadera